ahla's FotoPage

By: ahla said

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 18-Sep-2007 00:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis pertunangan ahla & mastural ( 17hb Mac 2007 )

baru nak makeup lepas majlis bacaan yassin.
with my cousin....
ermm.. konon2 ayu..hehehe
View all 24 photos...
Alhamdulillah..at last sapa yang nak sangka hubungan pada asalnya hanya kawan menjadi tunang...itulah yang dikatakan ketentuan Tuhan..so, disini diabadikan sikit gambaq sepena majlis pertunangan ahla dan mastural..Tak banyak gambaq yang boleh diabadikan sempena majlis pertunangan arituh. tapi terima kasih bebanyak kat kawan bek aku, miss ruslina ruslin atas jasa baik dia jadi photographer bidan terjun..hehehe... dia memang pandai pilih sudut2 yang menarik.. thanks dear...

thanks also to my cousins, kak izat and alin yang jadi makeup artis for me.. dengan sikit touch up nak cover segala jerawat2.. hehe.. thanks to all my frend whi attend the ceremony.. thanks also to my sisters.. my brother in laws..abg aris and abg alim,my lovely nieces and nephew, sarah,ayien,laili and haraz yang bagi meriahkan majlis.. and to mak dan abah.. thanks alot.. hanya Tuhan saja yang dapat balas jasa mak abah... love u...

to all my relatives yang banyak tolong sebelum, sepanjang dan selepas majlis berlangsung... thanks alot... pheww... dah macam ucapan terima anugerah lak...hehehe...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net